Skip to main content

REANIMATIE

Stel je bent op een locatie en iemand krijgt een hartstilstand. Wat moet je doen? Dat is wat we allemaal willen weten! In een geval van een hartstilstand is het cruciaal dat er zo snel mogelijk actie wordt ondernomen. Bij ons leer je reanimeren en een AED bedienen. Zo weet je wat je moet doen bij een hartstilstand en kun jij mensen redden!

Aanmelden cursus

Wil jij je aanmelden voor de cursus reanimatie? Dat kan hier!

Aanmelden

Basiscursus reanimeren

Een basis cursus reanimatie duurt 4 uur. Je leert:

  • Hoe je een hartstilstand kunt herkennen
  • Hoe je borstcompressie en mond- op- mond beademing geeft
  • Hoe je een AED gebruikt

Deze cursus wordt gegeven in groepen van 6 personen. Je leert hoe je moet reanimeren en een AED gebruiken. Na afloop van de cursus krijg je een officieel certificaat, erkent door het rode kruis.

Basale reanimatie
€ 40,- p.p.
excl. 21% BTW
Basale reanimatie
Bij aanmelding van 6 personen.
€ 35,- p.p.
excl. 21% BTW

Herhalingscursus reanimeren

Met deze cursus verleng je de geldigheid van je reanimatiecertificaat. In deze herhalingscursus fris je je kennis en vaardigheden op om te reanimeren en een AED te gebruiken. De herhalingscursus zal 2 uur duren. In deze 2 uur wordt de theorie en praktijk herhaald. Ook leer je beter omgaan met je samenwerkingspartner in de hulpverlening.

Herhalingscursus reanimeren
De herhalingscursus vindt 1 x per jaar plaats. Wij verzorgen de locatie, een hapje & drankje en de verlenging van uw reanimatiecertificaat.
€ 22,50 p.p. excl. 21% BTW